RI Mercato 2023

Started by TIR, 06.04.2023, 12:45

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Quote from: moreplovac on 17.05.2023, 15:44
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 17.05.2023, 15:24
Quote from: Vado Magnar on 17.05.2023, 14:08Ja bih rekao da nam treba novi Kreilach. Puno se govori o Friganu, ali mene brine i možebitan odlazak Hodže u Dinamo, a nekako mi se čini da je on vatreniji po pitanju neodlaska u Dinamo od Frigana i da bi on mogao biti taj koji će reći, poput Tita Staljinu, povijesno NE!

Ali, da nastavim u tom jugonostalgičnom tonu, nadam se da s njima započinje pokret nesvrtanih, odnosno povijest naše nesvrtanosti.

Citao sam prije 2 dana na snetu post od ispod stijene koji je napisao da zna iz prve ruke da je na polusezoni meta bio Hodza iako je Frigan bio u medijima. Ali da je Hodzina obitelj zagrizena za Rijeku.

A sjetimo se i Hodzine izjave u dresu Hd-a nakon pobjede protiv Rijeke: "Nije mi drago što smo pobijedili moju Rijeku, ne želim i ne mogu to kriti. Kao ni moj jedini san: da Rijeka osvoji naslov...".

Koliko ste puta culi jednog Rijecanina da tako nesto izjavi? 

Za 15g kad zavrsi karijeru i ako nije prosao kroz din/haj pa i bezlicni ovu nj.izjavu treba uokvirit i stavit na zid.

Ako zavrsi u jednom od tih klubova bio bi duplo vece smece od Frigana.
Ovakve izjave za nas navijače ili da budem još precizniji, za mene, duševna hrana. Emotivni proteini.
I sad zamisli kakvo bi potrovanje dobio da ta ista osoba hladno ode u mordor ili na jug.

U nekim drzavama ne bi se smio vratit u svoj grad do kraja zivota  8) .
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Znači li to da se sad Modri klub definitivno okreće prema Matiji Friganu? Bit će još razgovora s Rijekom, ali i ovom slučaju za sada nema napretka. Izgledalo jest da je u jednom trenutku Frigan bio jako blizu Dinamu, ali sad više nije tako. Uglavnom, Dinamo ne želi i ne može licitirati. Niti prema igračima za koje su zainteresirani, a niti prema njihovim klubovima.
Dakle, kako sada stvari stoje, teško je očekivati Frigana i Vipotnika u Dinamu!

Olivari, SN danas
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Rijeko moja najljepša si znaj

Novine prenose 3 razlicite informacije u 3 dana, sve  uz napomenu "100% provjereno" i uz upitnik u naslovu?

Kako bi rekla kolegica moje abab iz Juzne Amerike  - ja san ti u ćoku skroz.
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

A
Točno tako neka se napuše sa tim forama dobrobiti za hrvatski nogomet

19.05.2023, 17:40 #187 Last Edit: 19.05.2023, 17:42 by TIR
Quote from: moreplovac on 19.05.2023, 15:45Inače nevolim psovat, ali Šola napuši se malo

https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/hnl/video-bila-bi-velika-steta-za-njega-dinamo-i-cijeli-hrvatski-nogomet-da-on-na-kraju-ne-zavrsi-na-maksimiru-15337294

Moram priznat da se ne slažem. U biti slažem se, ali me boli kurac za urednika SN i njegovo mišljenje.

Draže mi čuti ovako kada pričaju šupački ali bez rukavica, umjesto fejk sranja dok ti iza leđaju gledaju kako da te sjebu što više. Fora je u tome da ovo nije ništa novo, ništa šta već ne znamo. Pisao je on svojevremeno svašta o Rijeci, ovo je samo direktna izjava i potvrda.

Uostalom tkogod prati klub dulje od 2-3 godine je svjestan koliko smo ignorirani i marginalizirani na nacionalnoj razini, jedino pravo pitanje jest zašto se mi trudimo surađivati sa takvim medijskim partnerom čiji glavni urednik Rijeku predstavlja kao niželigaški klub. Šola, SN i takvi se neće nikada promijeniti, a klub bi trebao raditi na nekim svojim kadrovima i na druge načine pokušavati doći do svog dijela kolača.

Slično mislim i po pitanju ovog članka, htio sam odmah i na portalu tj mrežama reagirati, i onda gledam... who the fuck je Robert Šola da se ja zamaram njime prije utakmice?

Radi za Hanžekovićev medij. Radio je za osobu koja je svoje bogatsvo skupila na ovrhama i tužbama najsiromašnijih. To je šljam oko kojeg se skuplja šljam.
#navodninavijač

Kakav supak. Da steta za njega, dinamo i hr nogomet  ;D . Joj zasto ja nemam para da si kupim Rijeku kako bi im svima jebo mater  8) . Neka plate 15m eura pa neka uzivaju u njemu, i dinamo i rvacka. Fuj.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

M
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 19.05.2023, 19:43Kakav supak. Da steta za njega, dinamo i hr nogomet  ;D . Joj zasto ja nemam para da si kupim Rijeku kako bi im svima jebo mater  8) . Neka plate 15m eura pa neka uzivaju u njemu, i dinamo i rvacka. Fuj.
Kupi neke novine pa im tako jebi mater. Samo kažem.

Budi faca i otvori portal!
Oh wait... Čini mi se da sam nešto krivo rekao!  :bo:

Evo da ja imam para bi iz dobrobiti kupio Dinamo i razjebao ga iznutra. Čisti patriotizam.

Quote from: beetlebum on 19.05.2023, 21:12Evo da ja imam para bi iz dobrobiti kupio Dinamo i razjebao ga iznutra. Čisti patriotizam.
Za kupit Dinamo ti treba para.
No, teoretski da se učlani u Ajduka 20 000 navijača Rijeke moglo bi se bušiti  ;D

Quote from: Monarh on 20.05.2023, 09:07
Quote from: beetlebum on 19.05.2023, 21:12Evo da ja imam para bi iz dobrobiti kupio Dinamo i razjebao ga iznutra. Čisti patriotizam.
No, teoretski da se učlani u Ajduka 20 000 navijača Rijeke moglo bi se bušiti  ;D

To je samo ovih 20 000 šta dolaze na utakmice, a di su još svi ostali  :neretljak:
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

Quote from: Uzaludni on 20.05.2023, 11:42
Quote from: Monarh on 20.05.2023, 09:07

To je samo ovih 20 000 šta dolaze na utakmice, a di su još svi ostali  :neretljak:
Točno. Još da dođu i oni protiv Stuttgarta preuzimamo vlast  :neretljak:
since 01.05.1982. RIJEKA - TETEKS 2:2