RI Mercato 2023

Started by TIR, 06.04.2023, 12:45

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Ako je bio na tribini onda je već zapakiran. Jedino pitanje znači li to i odlazak Frigana? Ili rješavanje Jorge "Drmić una camiseta por favor" Obergona?

A
Quote from: Vado Magnar on 22.05.2023, 20:48Ako je bio na tribini onda je već zapakiran. Jedino pitanje znači li to i odlazak Frigana? Ili rješavanje Jorge "Drmić una camiseta por favor" Obergona?
dobra, dobra  ;D

Z
piše da se čeka odgovor i za Pašalića.

F
Ludo sam se nadao da je Matanovic. No povratak u realnost. Sretno decku ako dode naravno, dal je on kvaliteta za prvi tim Rijeke vrijeme ce pokazati, sad se nadam da je. No ako Frigan odlazi sto je sigurno, Obregon i Djuricin isto, nadam se da mogu ocekivati nesto vise od Franje ovo ljeto

F
Quote from: Finac on 23.05.2023, 00:39Ludo sam se nadao da je Matanovic. No povratak u realnost. Sretno decku ako dode naravno, dal je on kvaliteta za prvi tim Rijeke vrijeme ce pokazati, sad se nadam da je. No ako Frigan odlazi sto je sigurno, Obregon i Djuricin isto, nadam se da mogu ocekivati nesto vise od Franje ovo ljeto
Drugi put napisi nadam se da je Matanovic, a ne kao znas da je Matanovic.

F
Quote from: fiorellolaguardia on 23.05.2023, 12:00
Quote from: Finac on 23.05.2023, 00:39Ludo sam se nadao da je Matanovic. No povratak u realnost. Sretno decku ako dode naravno, dal je on kvaliteta za prvi tim Rijeke vrijeme ce pokazati, sad se nadam da je. No ako Frigan odlazi sto je sigurno, Obregon i Djuricin isto, nadam se da mogu ocekivati nesto vise od Franje ovo ljeto

Vidi, izak ante je objavio njemacku zastavu i broj 9.. znamo da se kuhao Pasalic ali on nije 9tka. Bacio sam oko na TM i vidio na rezultatima da neko vrijeme ne igra i reko nas je. Sigurno da nisam trazio pojacanja za Rijeku po trecoj cetvrtoj ligi, ali struka zna najbolje. Fulao sam ja, fulali su i svi drugi, eto jedino je Tir u clanku prijasnjem spomenuo malog.

Quote from: Finac on 23.05.2023, 13:36
Quote from: fiorellolaguardia on 23.05.2023, 12:00Drugi put napisi nadam se da je Matanovic, a ne kao znas da je Matanovic.
Vidi, ...
Da si tu stao bilo bi OK.  8)
Što je tako teško priznati da nisi znao nego nabadao? Sve 5 idemo dalje, drugi put ćeš ubosti kao i TIR  ;)  ;D  ;D  ;D
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Quote from: Finac on 23.05.2023, 13:36
Quote from: fiorellolaguardia on 23.05.2023, 12:00

Vidi, izak ante je objavio njemacku zastavu i broj 9.. znamo da se kuhao Pasalic ali on nije 9tka. Bacio sam oko na TM i vidio na rezultatima da neko vrijeme ne igra i reko nas je. Sigurno da nisam trazio pojacanja za Rijeku po trecoj cetvrtoj ligi, ali struka zna najbolje. Fulao sam ja, fulali su i svi drugi, eto jedino je Tir u clanku prijasnjem spomenuo malog.

Iz istog razloga sam ja rekao da se radi o Kramariću.  :nisamja:
A tko zna... možda mu dosadi u Bundesligi. Došao je do 100 golova, sad je vrijeme za 100 golova za Rijeku.  8)

Z
trebat će nam jača  špica od Ivanovića, teško je reći koliko će njemu trebati vremena da se prilagodi.

Nadam se odlasku Obregona, nemam više očekivsnja od njega.

M
Uz sve to, Ivanovic je igrao treću ligu, a zašto nebi svoju šansu dočekao Gajzler, ili dečka daj bar na posudbu da se kali, da igra.

A svi kao da ste zaboravili Jurića, čeka ko' zapeta puška.

Sad malo ozbiljno, Matanović i Ivanović imaju 20 i 19 godina i realno malo iskustva ove razine nogometa. Meni to zvuči ok kao neka vrsta lutrije, ali u situaciji da Frigan odlazi, ostajemo na Obregonu ili Juriću kao prvoj opciji dok se slika napadača iskristalizira. U slučaju da Frigan odlazi, a ne bi mi smetalo ni Jorge da ode, onda osim nekog mladića treba i malo provjereniji napadač. S deuge strane, ako Frigan ostaje kakvu će priliku dobiti neki mladi talent poput Matanovića/Ivanovića i koji bi im bio motiv dolaska.

Kako god ofenzivni dio će bit pod povećalom ovaj mercato.