RI Mercato 2023

Started by TIR, 06.04.2023, 12:45

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

D
Vuci paralele izmedu Miska i potomka noine arke je promaseno. Jedan vrhunski menadzer dokazan u visokom biznisu, a drugi zajedno sa papa franja, papo franjo , ovaj papa franjo potekao iz noine arke zajedno sa adamom i evom. Ocekujem strmoglavi pad dinama u izostanku covjeka najzasluznijeg za uspon kako kluba, tako i hrvatske reprezentacije (sto god mislili o Zdravku). Zakljucivati trend trzista temeljem nesposobnosti njihove nove uprave stvarno mislim da nije dobar put za nasu i tu sam ja bez brige.

Ono sto me kopka i budi znatizelju je kako bi se frigan razvio jos recimo jednu godinu u nasem dresu. Mislim da je decko stvarno rijetkost po pitanju kretnji, zalaganja na terenu i karaktera(u nogometnom smislu). Tome u prilog reci ce i visemilijunski tranfer ako se ostvari nakon samo JEDNE POLUSEZONE. Netko je spomenuo da misko nakon propustene prilike prodaje lepinjice nece riskirati vise i to me rastuzuje, jer mislim da su neusporedivi i iskreno zalosno je ako je tako. Ne mozes nakon jednog neuspjeha preokrenuti cijelu politiku. S druge strane, mogao bih razumijeti da svakako moramo prodat frigana radi grijeha iz proslosti (citaj palikuca).

Trenutno sam prezadovoljan sa sportskim segmentom pocevsi od trenera, strucnog stozera, priprema za koje svi igraci redom tvrde da su im najteze ikada, prijelaznog roka i ukupno pozitivne atmosfere. Prosjek godina nam je stvarno nizak i hoces neces sa dobrim rezultatima imat ces ne samo vecu vrijednosti u friganu nego i onima oko njega.

E sad, to su te odluke (rizici) koje on kao vlasnik poduzima i preuzima odgovornost za cijeli klub. Moze ispast genijalac, a moze nas dovesti i u financijske probleme.

PS. Dosta vas je ovdje to spomenulo da sami frigan ne zeli ici obzirom na obiteljsku situaciju. Vjerujem da kada bi mu se zelja ispunila da bi vratio to na terenu jos vise i onda u jednom pravom transferu na opce zadovoljostvo napunio jos vise klupski budzet i dignuo rejting kluba

A
Quote from: Ris on 18.07.2023, 14:10
Quote from: armada on 17.07.2023, 17:36Ma stoji što kažeš D10S, ali Pandura smo primjerice prodali za nekih 2M ako se dobro sjećam i to pred 3 godine...uz trenutne inflatorne pritiske to je gotovo identična vrijednost ovoj za Labru, a vrlo dobro znamo što nam trenutno Labra znači. Pandur nam u tom trenu nije niti približno značio. Da ne spominjem kako se tvrdi da prodavati ne-mo-ra-mo. Čini se da je ta izjava neistinita ako nam prodaja Selahija, Frigana, Vukčevića, Krešića i eventualno još nekog neće zatvoriti bađet :(
Samo ispravak, Pandur je otisao za cifru od oko 900 tisuca eura, s bonusima je moglo doći do 2 miliona otprilike.

Iskreno, uistinu ne znam, nisam sudjelovao u dogovorima i post je sinoć ispisan na osnovu mojeg sjećanja oko te cifre, ali znam da sam negdje pročitao tih 2M...sad sam išao pronjuškati i odakle mi "u glavi" tih 2M...eto, na TM piše 1,9M, pa ako laže on, lažem i ja.

A
Nego, vidim danas se dosta komuniciralo o svemu ovdje...ja sam na strani onog djela ekipe koja smatra da će prodaja Labre značajno umanjiti šanse za ulazak u KL skupine i šanse u HNL-u i nisam za njegovu prodaju po toj cijeni, osim ako moramo. Ako moramo onda moramo, ali meni ne izgleda da smo trenutno u takvoj situaciji da moramo...nebi sada reciklirao razloge jer nema smisla...Ugl, malo tko me može, bolje reći nitko me ne može uvjeriti da imamo spremnu adekvatnu zamjenu, a kamoli pojačanje, a da može odmah uskočiti i dati isti učinak kao Labra...jedino možda ako Grbića iz Atletica ciljamo, a i za njega nisam siguran da bi u kratkom roku dao isti učinak. A taj početak sezone najčešće određuje cijelu sezonu...veliko, najveće NE prodaji Labre za spomenuti novac osim ako nam nije nužan i točka...što se mene tiče end and over

Nego, Santos ja falio vlak HŽ-a i ukrcao se u vagon kojeg su odvezli prema Norveškoj...što kažu, koje se to lijevo krilo iz Bosne ukrcalo na točan vagon? Ipak dolazi već toliko vremena, valjda se nešto i doznalo :D

Ja sam bome načuo da stvarno Santos dolazi.. vidit ćemo kroz dan dva.
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Z
Quote from: vMario87 on 18.07.2023, 22:31Ja sam bome načuo da stvarno Santos dolazi.. vidit ćemo kroz dan dva.

trenutno se nalazi u Bodeu, za koji dan mu ide avion za Krk. ;D  .

Kao što je Amigo rekao u podcastu, doša san tamo na probu vidija san snig pobiga san odma šta ću tamo koju pm.

Quote from: Zelko Maler on 18.07.2023, 22:34
Quote from: vMario87 on 18.07.2023, 22:31Ja sam bome načuo da stvarno Santos dolazi.. vidit ćemo kroz dan dva.

Kao što je Amigo rekao u podcastu, doša san tamo na probu vidija san snig pobiga san odma šta ću tamo koju pm.

Da, Brazilac u Norveškoj? Gledam malo Bodo danas 13C, sljedecih par dana oblaci i kiša. Bodo na sjeveru skroz (kad mu krene polarna noć...).

Vidimo se uskoro na Costabelli Santose! Novinari crvi bili u pravu :)
Napišite da je Rijeka prva, je*em li vam sve!

Rijeka je lijepa priča od samog svog postanka.

A
Quote from: Zelko Maler on 18.07.2023, 22:34

Dobra...dobra :D

Bilo bi super da Santos sleti. Frigana cemo ocito izgubit, nadam se da Labro ostaje. Sad treba krenuti pobjedom u sezonu da se napune samopouzdanjem jer bi svaki drugi rezultat ostavio traga. Europu probat rutinirano izgurat do playoffa pa sta bude.
Ne znam to drugo kolo na poljudu, nekako bi to radije odgodio al mislim da ce Jakir to sve gurati na oba fronta jer imas sirok kadar.
Pozitiva mi je u glavi, nadam se dobroj sezoni.
Rijeka u srcu, Armada do groba!

Krešić istočno europski klub,u kvalama Konferencijske lige sa realno malim šansama da prođu dalje. Navodno posudba.

Quote from: Monarh on 19.07.2023, 08:49Krešić istočno europski klub,u kvalama Konferencijske lige sa realno malim šansama da prođu dalje. Navodno posudba.

Steaua?
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

1.6m je dobra cijena. Zadovoljan.

Z
Quote from: Projeto Shalom on 19.07.2023, 09:461.6m je dobra cijena. Zadovoljan.

Ma to prepisuju cijenu sa TM

1.6 su ganci izvukli preko nama dragog Transfermarkta :svakacast: Da je to "cijena koju ovi minimalno moraju platiti"

https://twitter.com/ajansspor/status/1681310335901515782

Ovdje je izašla informacija da su se igrač i klub dogovorili. Eyupspor je drugoligaški klub koji je u povijesti postojanja triput platio odštetu veću od 100 tisuća eura. Rekord je prošlogodišnjih 1,2 milijun za igrača (pazi sad) Westerloa. Tako da vjerujem niš od toga. Taman da ga tjeraju pod svaku cijenu, tko bi normalan išao u 2. tursku ligu?
#navodninavijač

Aha, druga liga su. Nema šanse onda da daju te pare, a sve ispod 1.5 je meni malo za korisnog Ganca!

Na početku piše "Turkish TFF First League side Eyüpspor" pa sam se polakomio za Eurima!