RI Mercato 2023

Started by TIR, 06.04.2023, 12:45

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

https://twitter.com/nepresusan/status/1681578516343664640

Sam novinar nije neki žnj lik, ali nema smisla prodaja obzirom da je već imao ponudu iz Kine pa ih je odjebao. Navodno mu se i ne ide baš iz Rijeke.
#navodninavijač

Vukušić piše kao da je već sve pred dogovorom :o

https://www.24sata.hr/sport/prince-ampem-kod-arde-turana-u-tursku-kresic-posudba-u-cluj-923346

+ navodi da nam Anton ide via Rumunjska. Sretno i hvala!
#navodninavijač

Ima smisla prodaja. Ima 25 godina, sad je zadnji vlak da uhvatimo neku ozbiljniju lovu za njega.
A doveli smo Pasalica i valjda cemo jos jedno krilo...

Znači drugoligaš iz Turske ima para  8) .
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Turska druga liga? Čini se kao korak unatrag u karijeri.
Uglavnom, njemu dobro - nama dobro. A što se tiče odštete - dok je u nekim očekivanim parametrima +1-1.5m € - sve 5. Pošten transfer, za poštenog momka.

Mislim da im je Süperlig prva liga, ili kako vec...

Al ono bitno - Eyupspor, Westerlo...tko stoji iza njij da odjednom daju pare? Siva eminencija, veci klub, tajni investitor, tihi partner, peti ortak?

Pozdrav, ja sam Robert Valdec i ovo je Istraga.
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

Z
19.07.2023, 10:59 #1281 Last Edit: 19.07.2023, 11:04 by Zelko Maler
pogledao sam malo tu ekipu,  nije to baš da je neka sirotinja. Jedna Ryan Babel igra za njih, također nisam baš čuo za luksemburške nogometaše ali za Sebastiana Thilla sam čuo. Arda Turan trener. 2 bivša turska reprezentivca od 33 i 34 godine, nisu prestari. Oni svi moraju imati solidne ugovore.

Z
19.07.2023, 11:06 #1282 Last Edit: 19.07.2023, 11:07 by Zelko Maler
Quote from: Snjesko on 19.07.2023, 10:29Ima smisla prodaja. Ima 25 godina, sad je zadnji vlak da uhvatimo neku ozbiljniju lovu za njega.
A doveli smo Pasalica i valjda cemo jos jedno krilo...

Nama treba lijevo krilo, misliš da ćemo dovoditi još i desno?

Inače mokri san bi bio da Vukčević, Selahi i Ampem pokriju ovo ljeto, plus europa i tv prava.

Znači da Frigam ide na desno krilo ( Pašalić zamjena), špicu dovedemo još jednu kao što je i plan. Ako fali love neka sponzor pokrije, ima s čim  8)

Z
Vratimo se na Santosa, na transfermarktu s jučerašnjeg upitnika se promijenilo u 20% što se tiče dolaska u Rijeku. 8)

Evo smanjio sam ja upravo na 13% čisto kao pokazatelj relevantnosti Transfermarkta, gdje registrirani anonimusi određuju "vjerojatnosti" nogometnih transfera u koje je uključeno po 10 službenijih osoba, od agenata, igrača i klupskih predstavnika.
#navodninavijač

A
Frigan na krilu je puno lošiji od Frigana u špici tako da ja nebi njega na krilo gurao ali mislim da Frigan odlazi 100% tako da to nije ni bitno. Nadam se da Labrovic ostaje, to bi nam imperativ bio a u rasprodaji se nadam kako sad stvari stoje odlasku Frigana, Ampema i uz njih Selahija i to bi trebalo biti dosta ako imamo neke ambicije.

Z
Vukčević je isto spakiran, on je bio prvi za otići, čudim se da je još tu. Inače Bodetić je jako dobar u prioremnim utakmkicama Orijenta, naravno daleko je to još od onoga što bi trebalo za prvotimca Rijeke, ali ako ovako nastavi...

A
Neka on sezonu sazrije u Orijentu

Z
Malo sam istražio i čini mi se da je Eyupspor tipičan primjer "projekta" nekog bogataša. Prije  4 godine borili su se za opstanak u 3. turksu ligu, a očito u međuvremenu je ušao neki investitor s dubokim džepovima. Iako nemaju igrača velikog imena, funkcioniraju na sličan stil kao što je imao Anzhi Makhachkala (odavno mrtva) početkom stoljeća, gdje kupovaju neka stara imena sa lijepim CV-om (malo podsječa na nas prošle sezone) koji se nisu baš proslavili zadnjih par godina i koji su na kraju karijere. Zadnje dvije sezone ulaze u playoff za Superligu, tako da im taj model trenutno funkcionira. Ne vidim baš gdje se Ampem ovdje uklapa u priču pošto ovi nisu baš neki klub koji će dati 2m za igrača kada su do sada sve na besplatno dovodili. Zanemarajući to što je HNL pak razina iznad 2. Turske lige, očito tu je u priči puno para, inače ne bi bili uopće u konversaciji. Također moramo imat u obzir da im je trener Arda Turan, koji sigurno tamo ne radi za dž. To je igrač koji ima iskustvo u Barceloni i Atleticu i kojeg se prodalo za iznose veće od ukupne cijene cijele Rijeke. Tako da smatram ako su tu u pitanju velike pare, možemo se pozdraviti sa Gancem, no nadam se da će ipak ostati još ovu kod nas.

Ja i dalje mislin da nan Labrovic vredi vise ili baren ko Selahi, Ampem i Vukcevic skupa, iako su sa tri dobri. Ca govorite?
Zivi za taj osjecaj...