RI Mercato 2023

Started by TIR, 06.04.2023, 12:45

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

#degenerik
"Nismo svi bez pršuta na čelu komunjare."
~TIR, 03/06/2026

Pohvale za screenshot umjesto linka  ;D

Žešća glupost, ja sam mislio da je i Halilović onako graničan, Čolak nije nikako realan.
#navodninavijač

Quote from: TIR on 30.04.2023, 10:55Pohvale za screenshot umjesto linka  ;D

Žešća glupost, ja sam mislio da je i Halilović onako graničan, Čolak nije nikako realan.

Ma jasno je kao dan da će braba Lurssen i rabin Hilton ubrizgati desetke miliona €, s samim time je i dolazak Čolaka tek vrh ajsberga. Ne vidim čemu ta skepsa!

30.04.2023, 13:47 #78 Last Edit: 30.04.2023, 14:23 by Uzaludni
Quote from: Vado Magnar on 30.04.2023, 11:06
Quote from: TIR on 30.04.2023, 10:55Pohvale za screenshot umjesto linka  ;D

Ma jasno je kao dan da će braba Lurssen i rabin Hilton ubrizgati desetke miliona €, s samim time je i dolazak Čolaka tek vrh ajsberga. Ne vidim čemu ta skepsa!

Bolje skepsa nego sepsa  :neretljak:

P.s. sad pročitao članak u topicu sjećanja, ova sepsa nije bilo namjerno spomenuta u tom smislu
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

S
Frigan je sada na vrhuncu za prodaju, Jo's ide na u21 prvenstvo. Selahi, Ampem sljedeci u nizu. Napuniti kasicu da se lakse dise i onda napraviti plan sta dalje. I definitivno svaki igrac koji dodje mora biti preko 180cm. Hint Liber, izgleda kao pionir pored protivnickih veznih I stopera. Biti ce gadno ljeto koliko se igraca jos moramo rijesiti. Hvala Palikuca za to

Quote from: Stormfall 87 on 07.05.2023, 13:30Frigan je sada na vrhuncu za prodaju, Jo's ide na u21 prvenstvo. Selahi, Ampem sljedeci u nizu. Napuniti kasicu da se lakse dise i onda napraviti plan sta dalje. I definitivno svaki igrac koji dodje mora biti preko 180cm. Hint Liber, izgleda kao pionir pored protivnickih veznih I stopera. Biti ce gadno ljeto koliko se igraca jos moramo rijesiti. Hvala Palikuca za to

Nadam se da će Miško ipak malo odgoditi kolodvor, bar do zime. Inače se nemamo razloga baš puno nadati toj evropi

S
Realno ova ekipa nemoze dogurati do euro grupa. Ako ce se prodavati na kraju prijelaznog roka ponovo ce se popunjavati kadar pod daj sta das I izgubio si i sljedecu sezonu. Prodaj sta mislis i kupuj sta ti treba na vrijeme

07.05.2023, 13:42 #87 Last Edit: 07.05.2023, 13:43 by Uzaludni
Quote from: Stormfall 87 on 07.05.2023, 13:39Realno ova ekipa nemoze dogurati do euro grupa. Ako ce se prodavati na kraju prijelaznog roka ponovo ce se popunjavati kadar pod daj sta das I izgubio si i sljedecu sezonu. Prodaj sta mislis i kupuj sta ti treba na vrijeme

Možda i ne, ali financijski, a i za koef. nije isto ispasti u drugom pretkolu ili u plejofu
A i Frigan koji prođe Hiberniana vrijedi više od Frigana koji ispadne od Gzire...

B
Ma moze se do euro grupa...izuzev prosli put djurgardena(a i tad smo bili u jako teskom klincu) sve ekipe u prva dva pretkola su relativno lako prolazne. Pretkolo poslije lutrija ali protivnika u stilu Paoka sa ovom ekipom imamo bar 40 posto sanse.

M
07.05.2023, 23:32 #89 Last Edit: 07.05.2023, 23:33 by moreplovac
Ma može se sve proći. Pravi igrači, ne nužno najkvalitetniji, uz stav, volju i želju, na čelu sa trenerom koji će postaviti tako momčad može bilo koga eliminirati.
Protiv Stutgarta je bio cilj ne osramotiti se.